Εταιρεία

Home / Εταιρεία

Ποιοί είμαστε

Για πάνω από μισό αιώνα, η «Ε. ΠΑΪΡΗΣ ΑΒΕΕ» ασχολείται με την παρασκευή πλαστικών ειδών συσκευασίας (μπουκάλια, καπάκια, βάζα και μπιτόνια). Κατέχοντας ηγετική θέση στον κλάδο που δραστηριοποιείται, η «Ε. ΠΑΪΡΗΣ ΑΒΕΕ» είναι μέλος του «Όμιλου Εταιρειών Ε. Παΐρης», στον οποίο ανήκουν επίσης η βιομηχανία πλαστικών «EPSH Α.Ε.» στο Αιγίνιο Πιερίας και την εμπορική εταιρεία πλαστικών «Polypack A.E.» στον Ρέντη Αττικής.

Ιστορία

Στα 50 χρόνια της πορείας μας, εξελισσόμαστε με σταθερά βήματα και στόχο μας τη συνεχή βελτίωση.

1954
1962
1964
1968
1974
1980
1996
1997
1998
2001
2002
2004
2006
2010
2013
2017
2018
2019
2023

1954

Ιδρύεται η πρώτη εταιρεία πλαστικών

1962

Μεταφέρεται στο Μοσχάτο σε ένα βιοτεχνικό χώρο

1964

Δημιουργείται ο πρώτος συνεταιρισμός με τη μορφή εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με έδρα τον Ταύρο

1968

Δημιουργείται στα Καμίνια του Πειραιά μια καινούρια μονάδα παραγωγής φιαλών και πωμάτων

1974

Μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε.»

1980

Μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής

1996

Πιστοποιείται με το ISO 9001:2000

1997

Εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών

1998

Πιστοποιείται ως Πανευρωπαϊκός Προμηθευτής της πολυεθνικής εταιρείας UNILEVER

2001

Εξαγοράζει την ανταγωνιστική εταιρεία POLYPACK AE και προσθέτει νέες γραμμές παραγωγής σάκκων απορριμάτων

2002

Ιδρύει την εταιρεία EPSH με τη συνεργασία της Νορβηγικής εταιρείας ELOPAK, έναν από τους leader της αγοράς χάρτινης και πλαστικής συσκευασίας, κατασκευάζοντας εργοστάσιο παραγωγής φιαλών και πωμάτων γάλακτος και χυμών στο Αιγίνιο Πιερίας.

2004

Εγκαθιστά νέο πληροφορικό σύστημα (SAP/R3) για την καλύτερη παρακολούθηση των επιχειρηματικών διαδικασιών

2006

Πιστοποιείται με CRC (Child Resistant Closure) για την παραγωγή πωμάτων ασφαλείας. Πιστοποιείται με UN για δοχεία 5Lt, 10Lt, 20Lt, 25Lt

2010

Εξαγορά του 50% της EPSH από την ELOPAK Νορβηγίας

2013

Πιστοποιείται με Food Safety Certification 22000

2017

Έναρξη ερευνάς και ανάπτυξης για την παραγωγή φιαλών με χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού (Post Consumer Recycled)

2018

Επενδύει σε νέες πλήρως ηλεκτρικές μηχανές παραγωγής.

2019

Εντάσσει με επιτυχία την χρήση ανακυκλωμένων υλικών έως και 100% στην παραγωγή των προϊόντων της.

2023

Βραβεύεται με Silver Top Customer Centricity Award (Ε. ΠΑΪΡΗΣ ΑΒΕΕ) και με Gold Top Food Packing Performer (EPSH ABEE) στην επιτυχημένη διοργάνωση των βραβείων FOOD EXPERTS

Artboard Copy 6

ΦΙΑΛΕΣ

Artboard Copy 7

ΔΟΧΕΙΑ

Artboard Copy 8

ΒΑΖΑ

ΠΩΜΑΤΑ

Τι κάνουμε

H ευρεία γκάμα διαφορετικών τύπων περιεχομένων που μπορούν να συσκευαστούν στα προϊόντα μας (λιπαντικά, απορρυπαντικά, τρόφιμα, καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα) , μας έχει καταστήσει ως μια τις πλέον πετυχημένες επιχειρήσεις στον τομέα της πλαστικής συσκευασίας. Τόσο μέσω εξειδικευμένων συσκευασιών για τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη μας (από τον αρχικό σχεδιασμό της συσκευασίας έως την παραγωγή της), όσο μέσω της πληθώρας κοινόχρηστων ειδών συσκευασίας, η «Ε. ΠΑΪΡΗΣ ΑΒΕΕ» μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες για ποιοτικά και σύγχρονα είδη πλαστικής συσκευασίας.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις, η εταιρεία μας συνδυάζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με την εξειδίκευση και την πολύχρονη εμπειρία της και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, διαθέτει στους πελάτες της τις ακόλουθες κατηγορίες πλαστικών υλικών συσκευασίας, παρέχοντας παράλληλα προ της πώλησης και μετά την πώληση υπηρεσίες υποστήριξης:

 1. ΦΙΑΛΕΣ
  Από μικρά φιαλίδια έως 5lit κατασκευασμένα από HDPE, PP ή PET, με δυνατότητα εφαρμογής της τεχνολογίας παραγωγής πολυστρωματικών φιαλών (Co-Ex) έως έξι (6) στρωμάτων, για την συσκευασία ευρείας κλίμακας προϊόντων προσωπικής και οικιακής φροντίδας, καθαριστικών υφασμάτων, μαλακτικών και λευκαντικών, υγρών τροφίμων (όπως σαλτσών, μελιού και σιροπιών), ποτών και βρώσιμων ελαίων, βιομηχανικών υγρών και λιπαντικών, φυτοπροστασίας αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση.
 2. ΔΟΧΕΙΑ
  Από 4lit έως 25lit κατασκευασμένα από HDPE, για την συσκευασία προϊόντων οικιακής φροντίδας, υγρών τροφίμων, επαγγελματικών καθαριστικών, λευκαντικών και απολυμαντικών, βιομηχανικών υγρών και λιπαντικών, φυτοπροστασίας, καθώς και επικίνδυνων υγρών που χρήζουν πιστοποίησης UN για την μεταφορά και αποθήκευσή τους.
 3. ΒΑΖΑ
  Κατασκευασμένα από HDPE ή PET με χωρητικότητα έως 500gr, για την συσκευασία προϊόντων γενικής χρήσης αλλά κυρίως τροφίμων, βρώσιμων ειδών επάλειψης, ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων κ.α..
 4. ΠΩΜΑΤΑ
  Πληθώρα πωμάτων διαφόρων τύπων, διαστάσεων και χρωμάτων κατασκευασμένα από HDPE, LDPE ή ΡΡ, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα είδη των φιαλών, δοχείων και βάζων που παράγει η εταιρεία μας και όχι μόνον με αυτά. Βιδωτά και κουμπωτά, με και χωρίς ασφάλεια, με δακτύλιο στεγανοποίησης ή με liners, αεριζόμενα και μη αεριζόμενα, ασφαλή ή ανθεκτικά για παιδιά, μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Η επιτυχία μας

0

Μονάδες παραγωγής

0

Συνολική έκταση

0

Εργαζόμενοι

0

Ετήσια Δυναμική παραγωγής

Εγκαταστάσεις και Εξοπλισμός

Η συσκευασία είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε προϊόντος. Στόχος και σκοπός μας είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντων συσκευασίας, κάτι το οποίο πραγματοποιούμε με υψηλή τεχνογνωσία και αίσθημα ευθύνης προς τους συνεργάτες μας.

Οι πιστοποιήσεις που έχουμε λάβει (ISO 9001, FSSC 22000, UN Certification) δείχνουν την ανάγκη μας για εξέλιξη και διατήρηση της υψηλής ποιότητας προϊόντων που παρέχουμε στους συνεργάτες μας.

Οι εγκαταστάσεις μας

Our Experts

Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Αντιπρόεδρος – Μη εκτελεστικό μέλος
Διευθύνων Σύμβουλος
Εκτελεστικό Μέλος
Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Τεχνικός Διευθυντής
Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου